Pikatesti: pikakiiltoa pesun yhteydessä

Read Time1 Minute, 1 Second

Pesun jälkeinen vahaus kruunaa maalipinnan pitkäksi aikaa. Auton vahaaminen voi kuitenkin olla työläs projekti ja vähänkään hutiloimalla lopputulos ei olekaan sitä mitä odotti.

Lue myös: Auton pesu

Markkinoilta löytyy oikaisemaan vahaamiseen vahashamppoita ja pesuautomaateista tuttuja märälle pinnalle suihkutettavia ja kuivauksen yhteyteydessä kiillotettavia, Wet wax vahoja. Ne nopeuttavat ja helpottavat vahaamista kyllä huomattavasti, mutta sithen kuitenkin se aina ehtii kuivua pinnalle, vaikka kuinka yrittää tehdä alue kerrallaan (katto, etuovi, takaovi, konepelti…)

Laiska kun olen, niin etsin vielä helpompaa tapaa saada auto paraatikuntoon. Kaupan hyllyllä silmiin osui Turtle Waxin uutuus Dry & Shine rinse wax, eli huuhdeltava autovaha, mutta tämän ohjeissa ainetta ei välttämättä tarvitse edes kuivata. Ja erikseen maininta, että tätä voi käyttää auringonpaisteellakin! Siihen normaalisti vahat kompuroivat, ne kuivuvat auringonpaisteessa pintaan ja sitten se työ vasta alkaakin.

Tämä tuote oli eri maata. Käyttöohje tosi helppo.

1. Pese auto, 2. Suihkuta aine pinnalle, 3. Huuhtele, 4. Kuivaa, jos haluat.

Tätähän piti kokeilla. Ja kyllä, toistaiseksi helpoin keino saada kirkas ja sateessa helmeilevä pinta autoon. Käsittely jopa kestää muutaman pesun yli, joten ihme aine kyseessä.

Vesi juoksee auton pinnalta kuin hanhen selästä
Kuivattu lopputulos

Siitä vain kokeilemaan. Pullollisella tekee kolme-neljä pesua helposti ja kuivaamalla auto säämiskällä lopputulos on sopivan hyvä.

Kirkkaita maalipintoja ja lämmintä kesää!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Mitä mieltä sinä olet aiheesta?