Read Time1 Minute, 22 Second

Auto, tuo arkea helpottava väline, joka herättää tunteita ja perustellaan järjellä. Toisinaan autoiluun suhtaudutaan intohimoisemmin ja toisinaan se on vain väline nurkassa kauppareissuja ja lasten harrastusten kuljetuksia varten. 

Ratin takaa -blogi on tarkoitettu meille tavanomaisille autoilijoille. Täällä ei tarvitse ymmärtää autoista mitään; ei olla teiden ritari, tee-se-itse -tyyppi eikä autojen tuunaaja. Autoilu helpottaa arkea ja tämä blogi helpottaa autoilua. Vaikka auto olisi vain arkinen kulkuväline uskon, että jokainen meistä tykkää autoilla silloin, kun se on mukavaa eikä vaadi erityistä keskittymistä. Se on myös turvallisuus näkökulma. 

Mitä täältä blogista löytyy?

Tämä blogi jakaa kokemuksiani pienistä ja helpoista kotona tehtävistä auton hoitoon liittyvistä asioista, sekä tutustuttaa autoissa oleviin uudenaikaisiin toimintoihin. Jaan myös vinkkejä autoiluun ja tarinoita tien päältä. Tutustutaan myös nykyaikaisiin vaihtoehtoihin, kun auton vaihto tulee ajankohtaiseksi. Tutkaillaan keskihintaisia malleja, jotka omaavat uusia moottori- ja avustinteknologioita. Mutta unohdetaan tässä blogissa teknologia-jargonit tai öljynvaihto -ohjeet ja pohditaan mitkä asiat helpottavat päivittäistä liikkumistamme.

Ratin takana Roope Tassberg

Itse pidän autoilusta. Ajan useita kymmeniä tuhansia kilometrejä vuodessa niin vapaa-ajallani kuin työni puolesta. Kilometrejä karttuu pääasiassa maanteiltä eri puolelta Suomea. Olen sen verran mukavuudenhaluinen, että matkustan mieluummin omalla autolla. Lähinnä siksi, että se tarjoaa vapauden aikatauluista ja reiteistä. Ympäristöasioihin liittyen olen vähäpäästöisten ajoneuvojen kannalla. Asumme omakotialueella, hieman sivussa keskustasta ja käymme molemmat töissä eri naapurikaupungeissa, joihin julkinen liikenne ei asuinpaikastamme ole aina niin sujuvaa.

Meidän perheessä on nyt kaksi pistoke-hybridiä, Volkswagen GTE:t Passat ja Golf. Seurataan postauksissa samalla miten arki näiden kanssa sujuu.

Roope Tassberg
Roope Tassberg

Tervetuloa lukemaan ajatuksiani! Kommentoi vilkkaasti, mutta rakentavasti. Palaute on aina tervetullutta, samoin juttu-toiveet!

Lähetä sähköpostia, tai ota yhteyttä somessa:

-Roope-